Direct contact? Bel: (035) 678 15 48

Home > Dakgoten > Dakgoot vervangen

De dakgoot vervangen

Is voorkomen beter dan genezen? Wij denken van wel! Wij raden eerder aan de dakgoot te vervangen dan een noodoplossing toe te passen. Een tussenoplossing is ook zeker niet altijd goedkoper, want een eenvoudige lekkage kan ook het hout en schilderwerk onder de goot aantasten.

Levensduur van een zinken dakgoot

De levensduur van een zinken dakgoot is gemiddeld 25 tot 30 jaar. In sommige gevallen zelfs 30 tot 40 jaar. Door verschillende factoren kan de levensduur worden beïnvloed, zoals door de ligging of weersinvloeden. Denk daarbij aan ligging op het zuiden met meer invloed van warmte door de zon, aan bebouwing bij de kust met kans op aantasting door zout of in de nabijheid van bomen met daardoor meer last van blad- en mosgroei in de dakgoot.

Kosten van een nieuwe dakgoot

Een nieuwe zinken dakgoot kan al geleverd én gemonteerd worden vanaf €62.50,- excl. btw per meter. De uiteindelijke prijs is vooral afhankelijk van de werkbare ligging van de dakgoot, met name de hoogte in verband met veiligheidsvoorzieningen.

Meer informatie?

Wilt u graag vrijblijvend advies of een afspraak maken? Bel naar Zinkatelier op 035 - 67 815 48 of stuur een e-mail naar info@zinkatelier.nl. Wij helpen u graag!

Direct contact