Direct contact? Bel: (035) 678 15 48

Home > Dakkapel verduurzamen

Wilt u uw dakkapel verduurzamen?

Zinkatelier biedt mogelijkheden om uw woning te verduurzamen. Dit kan door het bekleden van de houten onderdelen aan de buitenzijde van uw woning o.a. dakkapel, windveren, houtendelen en boeidelen….

Traditioneel onderhoud is kostbaar

Bij een dakkapel is regelmatig onderhoud schoonmaken, schilderen van uw houtwerk noodzakelijk. Vaak grote vlakken en erg bewerkelijk. Een terugkerende periode van gemiddeld 5/7 jaar. Een kostbaar plaatje als je bedenkt dat een schildersbedrijf verplicht een steiger opbouwt moet schoonmaken, schuren, plamuren, voorlakken en aflakken. Dan nog de prijsstijgingen door de jaren heen.

Zinkatelier biedt een duurzame oplossing

Wij bieden de mogelijkheid om dit te voorkomen. En het dakkapel te bekleden met de door ons aan te bieden materialen zoals Zink, Koper of Aluminium. Uiterst lange levensduur en bescherming van uw hout. Daarnaast kunnen wij met deze materialen verschillende uitstralingen creëren van u dakkapel.  Verticale/horizontale lijnen, siddings, lossanges, vels, panelen… Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Wilt u graag vrijblijvend advies? Bel gerust naar Zinkatelier op 035 - 67 815 48 of stuur een e-mail naar info@zinkatelier.nl. Wij helpen u graag!

Direct contact