Direct contact? Bel: (035) 678 15 48

Home > Dakwerk

Zinkatelier de specialist in dakwerk

Heeft u daklekkage?? Is het noodzakelijk om mijn dakwerk te vervangen? Veel te vaak worden wij gebeld als het kwaad al is geschied. Vochtplekken in schilderwerk, emmer onder dakkapel, handdoeken op de grond… Wij hebben het allemaal gezien!!!! Het dak is vaak een ondergeschoven kindje. Hoog niet in het zicht en men denkt dat onderhoud niet noodzakelijk is.

Vernieuwen of repareren van uw dak?

Zinkatelier heeft jarenlange ervaring op het vernieuwen, renoveren van dakbedekkingen van bitumen, metaal, en kunststof dakbedekking. De levensduur van de verschillende materialen hangt af van waar het is toegepast en of het op de juiste wijze is aangebracht.

Dak inspectie

Na een garantietermijn van standaard 10 jaar is het verstandig om de 5 jaar een inspectie uit te laten voeren naar de status van uw dak. De extreme hedendaagse weersinvloeden kunnen nogal wat te weeg brengen op de verschillende materialen. Zinkatelier kan een rapportage maken over de situatie van uw dak. En daarop een passend advies uitbrengen.

Hulp nodig?

Wilt u graag vrijblijvend advies? Bel gerust naar Zinkatelier op 035 - 67 815 48 of stuur een e-mail naar info@zinkatelier.nl. Wij helpen u graag!

Direct contact