Direct contact? Bel: (035) 678 15 48

Home > Gevelbekleding

Gevelbekleding van zink, koper of aluminium?

Op zoek naar een creatief design een totaal andere uitstraling als de geijkte gevelsteen? Wilt u van uw gevel uw visitekaartje maken of uw aanbouw een speciaal karakter geven? Dan zou een gevelbekleding de oplossing kunnen zijn voor uw projecten. Door de indrukwekkende keuzevrijheid van materialen, kleuren en verschillende systemen kun je gerust stellen dat er voor elke smaak wel een passend ontwerp te maken is.

Traditionele gevelbekleding van zink of koper?

Traditionele gevelbekleding van zink en koper, waar veel vraag naar is om zijn natuurlijke uitstraling, past erg goed in oude en gebouwen/woningen met monumentaal karakter, de jaren 30er en hedendaagse architectuur.

Moderne materialen zoals aluminium van prefa.com?

Zinkatelier is ook verwerker van gevelsystemen uit aluminium van prefa.com. Systeem met vele voordelen en keuzevrijheid in verschillende kleuren en afmetingen. Ideaal voor renovatie, kleurvaste coating, 40 jaar garantie, roestvrij, licht, compleet systeem zijn er enkele van.

Hulp nodig?

Wilt u graag vrijblijvend advies? Bel gerust naar Zinkatelier op 035 - 67 815 48 of stuur een e-mail naar info@zinkatelier.nl. Wij helpen u graag!

Direct contact